Wednesday, March 23, 2011

Autoverhuur in Malaga - De beste manier om uw vakantie te genieten

Ontdek de exotische stad Malaga met autoverhuur op uw gemak, comfort en flexibiliteit. Malaga is gelegen aan de zuidelijke kust van Spanje en is een van de meest populaire bestemmingen in de wereld. Mijlen van mooie en zandstranden en warm weer gedurende het grootste deel van het jaar houdt de toeristen terugkomen jaar na jaar. 


De meeste van de stad Malaga ligt op het water echter; de stad wordt ook beschermd door prachtige bergketens in het noorden met enkele adembenemende landschappen. De prachtige stad Malaga is gelegen aan de Costa del Sol aan de noordelijke kant van de Middellandse Zee. Grote aantal toeristen bezoeken elk jaar om deze prachtige zonnige kosmopolitische stad om de prachtige landschappen, opmerkelijke architectuur, geweldig nachtleven en uitstekende visrestaurants te verkennen. Deze stad is ook bekend om haar rijke geschiedenis en is de geboorteplaats van de beroemde schilder Pablo Picasso en kunt u genieten van zijn prachtige schilderij in het Picasso Museum. Er is veel te zien en te doen in Malaga dus spring in uw huurauto en maak je klaar voor het avontuur!


Er zijn tal van autoverhuur verkooppunten in de meeste van de grote locaties in Malaga, zoals Old Town district, het district Los Montes en de Costa del Sol met eenvoudige pick-up en drop off faciliteit. Deze uitlaten geven u de mogelijkheid om te kiezen uit grote vloot van voertuigen zoals kleine zuinige auto's, gezinsauto's, busjes, enz. Vermeld of u een automatische of handmatige transmissie op het moment van boeking. Het reserveren van een huurauto in Malaga, zal u gevraagd worden om een geldig rijbewijs en paspoort voor de identiteit en leeftijd bewijs. Indien nodig, kunt u betaalt voor de tweede bestuurder. Als er iets gebeurt met uw onvoorziene gehuurde auto, krijgt u volledige pechverhelping, 24 uur per dag.  Autoverhuur in Malaga zorgt voor een veilige, comfortabele en probleemloze reis voor jou. Als je reist met kinderen, zorg er dan voor u om voor kind of baby stoel, of als je komt met je vriend, dan kunt u ook kijken voor een extra chauffeur kosten of als je wilt deze prachtige stad te verkennen op je eigen tempo dan don 't aarzelen om te boeken voor GPS. U kunt ook CD-speler, bagagerekken en uitgebreide verzekering voor chauffeurs. Diverse aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen worden aangeboden van tijd tot tijd waardoor autoverhuur betaalbare en zuinig voor alle segmenten van de reizigers. U kunt een hoop geld besparen door te boeken vroeg. 


Autoverhuur in Malaga biedt voertuigen in uitstekende conditie, diensten en onderhouden volgens de hoogste standaard. Rijden rond Malaga in uw huurauto zal echt een onvergetelijke en plezierige ervaring die je je hele leven koesteren. Alleen springen in uw huurauto en maak je klaar om te verkennen!

No comments:

Post a Comment