Tuesday, June 21, 2011

Autoverhuur in Pisa neemt u door middel van een onvergetelijke reis

Ontdek deze levendige universiteitsstad met de auto huren in Pisa. Pisa biedt toeristen als zakelijke bezoekers een unieke en zeer onderscheidende ervaring met haar prachtige architectuur, historische gebouwen, prachtige monumenten, culturele activiteiten, muziek, kunst, een levendig nachtleven en theater.

Pisa ligt in Toscane in Midden-Italiƫ. De stad is beroemd over de hele wereld voor haar scheve toren, maar heeft tal van andere attracties. Het heeft tal van prachtige historische monumenten en architecturen. Sommige van rijke historische locaties kunt u vinden op de Piazza Miracoli, ook bekend als Veld van Wonderen, die is een UNESCO World Heritage Site. Sommige van andere interessante musea en architectonische sites zijn Museo di San Matteo, de kathedraal van Pisa, Baptistry, Campo Santo Monumentale, Museo delle Sinopie, La Cittadella, Santa Maria della Spina, Piazza Garibaldi en het Piazza XX Settembre. Pisa is ook bekend om zijn universiteit, die miljoenen studenten brengt elk jaar, waardoor het een levendige stad bruist van de energie van jongeren en studenten. Er is gewoon zoveel te zien en te bewonderen in Pisa. Gewoon in je huurauto en klaar zijn om de stad Pisa te ontdekken!

Een auto huren in Pisa biedt u de flexibiliteit van het verkennen van de stad op uw eigen tempo. Je krijgt de keuze uit een brede waaier van goed onderhouden, moderne en verfijnde auto's tegemoet te komen aan de behoeften van alle segmenten van toeristen. U kunt kiezen uit de beste kwaliteit en het model van de verschillende autoverhuur aanbieders in Pisa - van een economie 2-zits aan andere autoverhuur opties zoals multifunctionele voertuig, zoals per uw eis en budget. Zorg ervoor dat u opgeeft als u een automatische of handmatige transmissie aan uw behoeften.

Auto's worden verhuurd op elk uur, dagelijks, wekelijks en maandelijkse basis, afhankelijk van uw behoefte. De voertuigen zijn voorzien van airconditioning met GPS-navigatie-systeem, radio, CD-speler, speciale stoelen voor kinderen en lichamelijk gehandicapte en uitgebreide verzekering voor chauffeurs. Autoverhuur Pisa biedt voertuigen in uitstekende staat, service en onderhoud aan de hoogste standaard. Speciale kortingen in de verhuur-pakketten worden aangeboden van tijd tot tijd, waardoor het huren van een auto betaalbaar is voor alle segmenten van toeristen. U kunt een hoop geld besparen door te boeken vroeg. Te boeken een auto huren in Pisa, zal u gevraagd worden om een ​​geldig rijbewijs en paspoort voor de identiteit en leeftijd proof te houden. Indien nodig, kunt u betaalt voor de tweede bestuurder. Als er iets onvoorziene gebeurt met uw huurauto, krijgt u volledige pechverhelping 24 uur per dag.

Autoverhuur in Pisa streven is om de meest economische, betrouwbare en snelste wijze van vervoer aan te bieden, zodat reizen deze bruisende stad wordt de gedenkwaardige ervaring voor je.

No comments:

Post a Comment