Wednesday, December 19, 2012

Kom de prachtige architectuur bewonderen in het levendige Rotterdam

Samen met Porto was Rotterdam Culturele Hoofdstad van Europa in 2001. Rotterdam is een geweldige stad om te bezoeken door middel van autoverhuur op de luchthaven van Rotterdam. De stad zelf is gemakkelijk toegankelijk met de auto, en ook in de omgeving van Rotterdam zijn er veel belangrijke bezienswaardigheden te vinden. In de stad zelf kunt u bijvoorbeeld de 186-meter hoge Euromast bezoeken, die al sinds lange tijd een belangrijke toeristische attractie is. De mast werd gebouwd in 1960, in eerste instantie met een hoogte van 101 meter en in 1970 werd de Euromast verlengd met 85 meter tot zijn huidige hoogte.

Ook kunt u met Autoverhuur Rotterdam de vele verschillende musea bezoeken. Bekende musea zijn het Museum Boijmans-van Beuningen Museum, het NAI (Nederland Architectuur Instituut), het Volkenkundig Museum, de Kunsthal (een gebouw ontworpen door Rem Koolhaas), Witte de With Centrum voor Moderne Kunst, het Maritiem Museum en het Historisch Museum dat twee gebouwen heeft: de Dubbelde Palmboom en het Schielandshuis. Andere musea zijn het fiscale museum en het natuurhistorisch museum.

Met autoverhuur in Rotterdam kunt u ook heel gemakkelijk bij de historische werf en het museum Scheepswerf 'De Delft' komen, waar u de reconstructie van het schip van de Delft lijn kunt bezoeken. De stad heeft zijn eigen orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, een groot congres-en concertgebouw (De Doelen), diverse theaters (inclusief het nieuwe Luxor) en bioscopen, en het Ahoy-complex in het zuiden van de stad, wat wordt gebruikt voor popconcerten, tentoonstellingen, tennistoernooien, en andere activiteiten.

Rotterdam heeft een reputatie een platform voor architectonische ontwikkeling en onderwijs te zijn via het Berlage Instituut, een postdoctoraal laboratorium voor architectuur, en het NAi (Nederland Architectuur Instituut), dat geopend is voor het publiek en een verscheidenheid aan goede tentoonstellingen heeft over architectuur en planning kwesties voor stedenbouw. Dit zijn allemaal plekken die u eenvoudig kunt bezoeken met autoverhuur in Rotterdam.

In de Tweede Wereldoorlog heeft Rotterdam veel geleden onder de bombardementen, waardoor er veel nieuwbouw en moderne architectuur te zien is in de stad. De stad staat in de beste Europese SkylineTop samen met Frankfurt, Londen, Madrid, Parijs, Warschau en Moskou. Op dit moment worden er meer dan 30 nieuwe hoogbouwprojecten ontwikkeld.

Een van de hoogtepunten is om over de Erasmusbrug met Autoverhuur Rotterdam. Deze brug is 790 meter lang en verbindt het noorden en het zuiden van Rotterdam. Hij wordt hooggehouden door een pyloon van 138 meter hoog met een karakteristieke bocht, waardoor de brug de bijnaam 'De Zwaan' heeft gekregen.

No comments:

Post a Comment