Wednesday, April 20, 2011

Beschikbaarheid Tot 15% korting in Europa op autoverhuur

Profiteer van Hertz nieuwste aanbod op autohuur en bespaar tot 15% geld! Boek en huur een auto van uw keuze voor 31 mei 2011 en maken hun hete korting. Het aanbod is geldig bij alle deelnemende locaties in de landen, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, Nederland, Italië, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije. Maken tot 15% korting in Europa op alle Hertz autoverhuur.

Bekend voor continue innovatie en de invoering van nieuwe aanbiedingen en kortingen, Hertz biedt uitstekende diensten auto al huren om hun klanten over de hele wereld. Het huren van een auto met hen is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar naar hun website en boek een auto van uw keuze te bezoeken. Dat is het! Samen met een uitstekende auto huren, ze bieden ook uitzonderlijke klantenservice en alles in het werk om hun klanten zich speciaal voelen.

Hertz biedt momenteel een korting van maximaal 15% op hun autoverhuur diensten. Het beste deel is dat je kunt kiezen voor een auto van uw keuze uit elke categorie. Het aanbod is beschikbaar op alle types van auto's van hun vloot. Hoewel, ze bieden autoverhuur tegen zeer betaalbare prijzen, maar een korting van maximaal 15% maakt het voor u betaalbaar.

Als u van plan bent een road trip met uw gezin of voorjaar vakantie met je partner of gewoon om te reizen voor zakelijke doeleinden, een auto van Hertz en maken het huren van een korting van maximaal 15%. Of het nu zakelijk of plezier, krijg je een kans om geld te besparen op uw elke auto te huren. Het aanbod is beschikbaar op alle deelnemende locaties verspreid over de landen, waaronder Groot-Brittannië, België en Nederland, Tsjechië en Slowakije, Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zwitserland.

Om gebruik te maken van deze aanbieding, alles wat je hoeft te doen is te boeken en huur een auto voor 31 mei 2011. De minimale verhuurperiode lengte moet van drie dagen. Het reserveren van uw auto, ga je naar hun website en vul een korte online formulier. Voer stad of luchthaven code, pick-up tijd en plaats en tijd en terug te gaan. Formaliteiten vervullen en bevestig uw boeking door te betalen. Dus haast je en boek uw auto te maken tot 15% korting in Europa op een huren van auto.

No comments:

Post a Comment