Wednesday, April 20, 2011

Win 4 weekendverhuur of 160.000 Flying Blue Miles

Hertz is momenteel biedt u de gelegenheid tot en met 4 weekend een auto huren bij Hertz en 160.000 Flying Blue-mijlen te winnen. Het enige wat u hoeft te doen is het boeken van een Hertz auto online voor 30 april, 2011 en win mijlen op uw alle auto huurt en deel te nemen in hun bumper wedstrijd. Dus, bezoek hun website kunt u genieten van exclusieve voordelen bij Hertz en ontdek al hun Flying Blue-sensaties.

Hertz Autoverhuur biedt een breed scala van diensten auto te huren om hun klanten tegen zeer betaalbare prijzen. Ze zijn in staat om alle unieke behoeften en wensen van hun cliƫnten wanneer het gaat om het huren van een auto te vervullen. Samen met betaalbare prijzen, kunt u ook gebruik maken van hun hete aanbiedingen en kortingen.

Hertz biedt op dit moment tot 15% korting op hun huren van auto. Samen met dit, je wint ook 300 Flying Blue-mijlen op een tot twee dagen een auto huren en 800 Flying Blue-mijlen op drie of meer dagen een auto huren. Daarnaast bent u ook in aanmerking om deel te nemen in hun bumper betwisten dat is het winnen van 4 weekendverhuur of 160.000 Flying Blue-mijlen.

Hertz biedt exclusieve auto te huren in heel 8100 locaties in 145 landen. Waar u ook reizen over deze locaties, zal Hertz er om u te begroeten op luchthavens over de hele wereld. Om te boeken uw auto en treedt in deze wedstrijd, moet u een bezoek aan hun website uw respectieve Flying Blue-klantenservice Korting programma code in te voeren aan het begin van het boekingsproces. Je moet ook Flying Blue-nummer in te voeren aan het eind van het boekingsproces. Op vertoon van Flying Blue lidmaatschapskaart bij het ophalen van de auto en krijg een kans om weekendverhuur of 160.000 te winnen.

U kunt ook de uitwisseling van uw mijlen voor Hertz autoverhuur awards. Voor 5.000 mijl, krijg je een auto-upgrade, voor 30.000 mijlen kun je 3-daagse weekend verhuur van een economie auto te krijgen, voor 50.000 mijlen u 3-daagse weekend verhuur van een compacte auto te krijgen, voor 90.000 mijlen een 7-daagse huur van een economie auto en voor 150.000 mijl krijgt u een 7-daagse huur van een compacte auto. Dus, waar wacht je nog op? U boekt uw auto en krijg een kans tot 4 weekendverhuur bij Hertz of 160.000 Flying Blue-mijlen te winnen.

No comments:

Post a Comment