Thursday, July 21, 2011

Rij naar de Faro Book Fair met autoverhuur in Faro

Faro is een prachtige stad Portugal. De stad gastheer vele levendige zomer festivals en culturele evenementen per jaar waaronder het Faro International Motorcycle Rally, student festival en Faro Book Fair. Om comfortabel naar deze festivals, kunt u autoverhuur gebruik maken van alle grote locaties in Faro.

Faro Stad Boekenbeurs is een van de belangrijkste en meest populaire evenementen in de stad. De beurs wordt gehouden van vijftien dagen per jaar van juli tot augustus. Dit evenement is een genot voor alle liefhebbers van de boeken en boekenclubs als de boeken worden verkocht tegen erg lage prijzen. Het evenement wordt georganiseerd in de ruime Manuel Bivar Tuinen en rond Faro Marina. De Fair gastheren nog vele andere bruisende activiteiten, zoals muziekfestivals, verhalen sessies, auteur ondertekening, theater presentaties en fascinerende animaties. Er is ook een heel kunstwerk zoals schilderijen en beeldhouwwerken te koop. De Faro Boekenbeurs voor het jaar 2011 wordt gehouden van 22 juli tot 07 augustus.

Je verkent alles wat de stad van Faro te bieden heeft, maken autoverhuur. In uw huurauto, kunt u gemakkelijk rijden naar enkele van de belangrijkste attracties in de oude stad, waaronder de kathedraal van Faro, Praia De Faro strand, The City Hall, Faro Jewish Heritage Center en Standbeeld van Koning Afonso III te verkennen. U kunt ook een heerlijke drive om een deel van de wijngaarden waar de stad bekend staat om, zoals Quinta do Morgado da Torre, Vida Nove, Barranco Longo en Adega do Contor.

De stad Faro is werkelijk prachtig met een aantal exotische stranden, een Moors ontwerp architecturen en goede wijn. Afgezien van de zomerfestivals, er zijn vele grote attracties in Faro die houden je goed vermaken. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik maken autoverhuur Faro naar de stad en de buitenwijken te verkennen. Auto's kunnen gemakkelijk worden gehuurd op alle belangrijke locaties in de stad, waaronder vliegveld van Faro, treinstations, Oude Stad en in de buurt alle belangrijke toeristen 'sites met eenvoudige pick up en drop off faciliteit.

No comments:

Post a Comment