Thursday, July 21, 2011

Ontdek enkele van de beste attracties in Malaga met autoverhuur

Malaga is een van de top bestemmingen toerist in de wereld. Miljoenen toeristen bezoeken deze prachtige stad elk jaar voor leuke vakanties. Het maakt niet uit hoe oud je bent de groep, zal er iets of de andere om u te goed vermaken.

Zomerseizoen is de beste tijd om de stad Malaga als het is gevuld met vele grote attracties en leuke activiteiten te bezoeken. Een van die plaatsen die u moet bezoeken is Parque Acuatico Mijas. Het is een perfecte plek om de hitte te verslaan in de turquoise zwembaden en hebben een spannende tijd aan de hoge glijbanen. U kunt ook een ontspannende tijd ook aan het grote Blue Lake of chill-out bij jacuzzi. Het is geopend van april tot augustus elk jaar. Nikki Beach Marbella is een groot feest van de jonge en glamoureuze. Het is waar het strand is vol met enorme verzamelen om de volle maan partijen genieten, samen met het strand vreugdevuren en live muziek. Het chique gekleurde White Opening Party wordt elk jaar gehouden op 27 mei van negentien en de Rode Closing Party wordt gehouden op 3 oktober vanaf veertien, waar de gasten volledig in het wit gekleed en rood.

Er zijn tal van andere grote attracties die volledig kan worden verkend met de auto huren in Malaga. Als u op zoek bent naar clubbing, dan Dreamer's Disco is de juiste plek voor jou. Het is een van de heetste en happening plaatsen om een ​​geweldige tijd gedanst te hebben. U kunt ook terecht bij een van de meest populaire strand in Malaga genaamd Venus Beach. Het is gelegen in Marbella en biedt diverse watersport activiteiten. Naast de stranden en partijen, kunt u verkennen diverse andere historische bezienswaardigheden en musea in Malaga waaronder Museum voor Volkskunst, die is gelegen in Malaga het centrum of u kunt de historische Marbella oude stad te verkennen.

Of u nu een enkele reis of een round-trip autoverhuur nodig hebben, zal u ook met uw gekozen auto wanneer en waar u ook bent in Malaga.

No comments:

Post a Comment