Friday, June 15, 2012

Top 5 Dingen Om Te Doen Als U In Zuid-Afrika Bent

Het is noodzakelijk om een auto te huren in Zuid-Afrika om dit uitgestrekte land te verkennen. De Republiek Zuid-Afrika ligt op het zuidelijkste puntje van het gigantische Afrikaanse continent. Een reis naar Zuid-Afrika roept vele beelden op, zoals bijvoorbeeld de Zulu dansers, magische Voodoo riten, Soweto sloppenwijken, het nachtleven van Kaapstad en de diamanten- en gouden rijkdom van deze natie. Het eerste ding om te doen in Zuid-Afrika is een bezoek te brengen aan de drie hoofdsteden. Dit zijn Pretoria, Kaapstad en Bloemfontein. Deze steden delen de eer die van oudsher alleen door een enkele stad wordt genoten.

Kaapstad is het wetgevende centrum van Zuid-Afrika. Het Parlement zetelt hier en maakt alle wetten die dit moderne land regeren. De Tafelberg trekt miljoenen toeristen en Kaapstad is inderdaad het centrum van de reisindustrie in Zuid-Afrika. U zou echt naar deze prachtige stad aan de Atlantische Oceaan moeten rijden. De stad is geliefd bij toeristen vanwege de milde mediterrane klimaat.

In Pretoria zetelt het uitvoerend bestuur van Zuid-Afrika. U kunt op de wegen van Pretoria rijden langs de mooie lanen met Jacaranda bomen. Inderdaad staat de stad ook wel bekend als Jacaranda City. U kunt een kijkje nemen op de plaats waar Winston Churchill werd opgesloten tijdens de Tweede Boerenoorlog. U kunt veel van de forten verkennen die gebouwd werden in dit historische tijdperk.

Bloemfontein is de juridische hoofdstad van Zuid-Afrika. Het staat ook wel bekend als de Stad van de Rozen als gevolg van de overvloed aan deze bloem op deze prachtige plek. De naam betekent voorjaar van bloemen in het Nederlands. Het is ook de geboorteplaats van JRR Tolkien, de maker van Lord of the Rings.

Johannesburg moet uw volgende bestemming zijn. Het is de grootste stad in Zuid-Afrika. Deze stad bestaat uit Soweto, de beroemde sloppenwijk voor de goudmijnindustrie van de twintigste eeuw. Het is een van de financiƫle centra van de wereld.

Kruger National Park is een enorm natuurreservaat. Het is zo groot als een van de kleinere landen van de wereld. Dit is uw kans om olifanten, luipaarden en leeuwen te zien in hun natuurlijke omgeving.

Inderdaad is een auto huren in Zuid-Afrika de moeite van zijn gewicht waard in goud vanwege de unieke bezienswaardigheden en beelden die u tegenkomt in dit geweldige land.

No comments:

Post a Comment