Wednesday, March 20, 2013

Huur een auto en ontdek Frankrijk

Frankrijk is één van de meest populaire vakantielanden ter wereld en met reden. Het land heeft een rijk historisch en cultureel verleden en een grote verscheidenheid aan landschappen. Er is dus voor elk wat wils te vinden. Kortom, het ideale land om lekker op vakantie te gaan met familie. Wanneer u gebruikmaakt van autoverhuur op vakantie in Frankrijk, kunt u op een goedkope en probleemloze manier de leukste attracties bezoeken met uw comfortabele en goed uitgeruste huurauto. Als u met het vliegtuig komt kunt u gebruik maken van de autoverhuurservice op het vliegveld in Frankrijk. Reserveer van tevoren en u kunt na aankomst zo uw huurauto instappen.

Eén van de attracties die u met uw gezin natuurlijk bezocht moet hebben is het populaire attractiepark Disneyland Parijs. Stap in een van de vele spannende attracties of geniet van een van de vele shows en parades met de bekende Disney-figuren. Als u dan toch in Parijs bent, vergeet dan niet de vele historische plekken in deze lichtstad te bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren of het Louvre en rust uit in één van prachtige stadsparken, zoals het Jardin du Luxembourg of het Bois de Boulogne. Uw huurauto brengt u overal snel en veilig naartoe.

Kiest u voor een wat landelijker omgeving, bezoek dan één van vele kastelen in de Dordogne, zoals het Kasteel van Castelnaud. In de Dordogne kunt u ook grotten bezoeken met historische wandschilderingen. Of bezoek de bekende rivierkloof Gorges du Verdon in Zuid-Frankrijk, waar u een prachtige autoroute kunt volgen in het natuurpark Verdon. Vergeet ook niet de bekende historische stad Bordeaux te bezoeken, waar u de lokale wijnen kunt proeven, wijngaarden kunt bezoeken en uitgebreid van de diverse Franse keuken kunt genieten.

Natuurlijk kunt u ook lekker gaan winkelen in Frankrijk dankzij de autoverhuurservice. Met uw huurauto brengt uw gemakkelijk een bezoek aan de beste winkelsteden van Frankrijk. Ga naar Lille, na Parijs de tweede winkelstad van Frankrijk. Lille heeft zowel winkels van de bekende grote modeketens als kleine gespecificeerde boetiekjes en delicatessenzaakjes. Neem in kijkje in de bekende Rue de Béthune of de Place aux Oignons. Of bezoek de badplaats Biarritz met zijn lokale markt waar u verse vis en schelpdieren kunt kopen. Biarritz heeft daarnaast vele boetiekjes en speciaalzaken, waaronder een typische zeepwinkel en een authentieke specerijenzaak.

Goed winkelen kunt ook in de historische stad Nice, zoals in de Galeries Lafayette met vijf etages vol met bekende modemerken. Of bezoek de bloemenmarkt aan de zonnige Cours Saleya en de vlooienmarkt bij de haven. Mis niets van dit prachtige en uitgestrekte land met de goedkope autoverhuurservice in Frankrijk.

No comments:

Post a Comment