Tuesday, April 2, 2013

Ontdek de modestad Barcelona met uw huurauto

Barcelona, de op één na grootste stad van Spanje, staat bekend om de prachtige architectuur, de culinaire hoogstandjes en natuurlijk de vele boetiekjes en exclusieve winkels. Barcelona wordt dan ook niet voor niets één van de belangrijkste modesteden van Europa genoemd. Deze hippe kuststad heeft alles in huis om uw vakantie onvergetelijk te maken. Nieuwsgierig geworden? U kunt lekker gaan winkelen in Barcelona dankzij onze autoverhuurservice. Onze autoverhuurservice is te vinden op meerdere plekken in de stad, waardoor er altijd een locatie bij u in de buurt is.

Als u van design houdt, dan kijkt u in Barcelona gegarandeerd uw ogen uit. Bezoek bijvoorbeeld La Comercial, waar u verschillende winkels vindt gespecialiseerd in haute couture. Hier vindt u kleding van onder andere Alexander McQueen, Vivienne Westwood en Givenchy. L’Appartement is gespecialiseerd in werk van jonge ontwerpers met vernieuwende ideeën. Ras is zowel een boekwinkel en een galerie als een experimentele tentoonstellingsruimte. Ook Vinçon heeft vele designproducten, waaronder tassen, lampen en keukengerei. Als u van de Japanse stijl houdt, kunt u terecht bij Momo, waar u onder andere kimono’s, Japanse prenten en aardewerk kunt vinden. In Barcelona kunt u winkels vinden van Versace, Giorgio Armani en Calvin Klein, om er een paar te noemen. En als u honger heeft gekregen, bezoek dan Colmado Quilez, een echte ouderwetse supermarkt die al sinds 1906 bestaat.

Speciaal voor de echte winkelliefhebbers heeft men in Barcelona de Shopping Line uitgezet. Dit is een vijf kilometer lange route met meer dan 150 winkels. Op deze route vindt u onder andere delicatessenwinkels, kledingwinkels, parfumerieën en diverse winkelcentra. De route begint bij de beroemde La Rambla en vervolgt zijn weg door de Plaça de Catalunya, langs de Passeig de Gràcia en de Avenue Diagonal. Door de grote diversiteit aan winkels er is er voor iedereen wel iets van zijn of haar gading te vinden.

Bezoek ook Els Ecants, de grootste en meest authentieke vlooienmarkt van de stad. Hier vindt u echt allerlei soorten oude spullen. Of neem een kijkje op de Mercat de la Boqueria, een overdekte versmarkt die ook nog eens de grootste van Spanje is. Hier vindt u verse vis, fruit en groente. In de oude haven van Barcelona staat het Maremàgnum, waar u niet alleen winkels, maar ook restaurants en een bioscoop kunt vinden. Deze winkels zijn elke dag van het jaar geopend. En als u even uit wilt rusten, dan kan dat in één van de stadsparken, zoals het Park Güell of Parc de la Ciutadella.

Heeft u al zin gekregen om te winkelen? Maak gebruik van onze betrouwbare autoverhuur op vakantie in Barcelona en geniet van een onvergetelijke vakantie.

No comments:

Post a Comment