Saturday, October 12, 2013

Pisa Luchthaven: De Poort naar Toscane

Autoverhuur is in Pisa zo geregeld. Denkt u zich het gemak eens in, na aankomst op de luchthaven San Giusto in Pisa staat uw auto naar keuze klaar direct bij het vliegveld, om u, uw vrienden of uw gezin te vervoeren naar één van de uitstekende hotels of andere mogelijkheden om te overnachten in deze prachtige historische stad in de beroemde regio Toscane in Midden-Italië. Hier, waar ooit de De Medici's hun stempel op de geschiedenis van Italië hebben gedrukt kunt u nu in alle rust en met de zekerheid van eigen vervoer uw reis verder plannen.

Pisa is nu vooral bekend vanwege haar scheve toren met dezelfde naam, maar was ooit de machtigste stad van het westelijk Middellandse Zeegebied. Toscane en haar steden zoals Florence, Siena en Pisa zijn rijk aan de mooiste schatten die de geschiedenis ons heeft gebracht. In Pisa moet natuurlijk eerst een bezoek gebracht worden aan de scheve toren, de Campanile. Plan ook een reis door de Toscane en ontdek de plaatsen en steden van deze mooie regio zoals Florence, geboortestad van de Renaissance, Siena met haar paleizen en smalle straatjes, of plekken waar u anders niet makkelijk kunt komen zoals de schilderachtige dorpjes Lucca, Cortona en Arezzo.
Image courtesy:http://bit.ly/P4n27f

Prachtige middeleeuwse stadjes zijn San Gimignano met de beroemde torens en Pienza, allemaal gelegen in het centrale deel van het platteland van Toscane.

Een auto huren is in Pisa zo geregeld, online en niet te duur! Kies voor autoverhuur zodat uw vakantie zonder problemen verloopt. Zeker voor een gezin kan openbaar vervoer niet de prettigste manier zijn om van plaats naar plaats te zwerven door dit mooie landschap, maar met een eigen auto verloopt alles veel makkelijker. Autoverhuur is beschikbaar direct bij de luchthaven. Vanuit Pisa kunt u gemakkelijk, via Florence, heel Toscane bereiken.

No comments:

Post a Comment