Wednesday, May 11, 2011

3 Weken 2 Weken Betaling van de Huur

Wat als u kon auto te huren voor 3 weken en betaal slechts voor 2 weken? Klinkt geweldig! Hertz Autoverhuur maakt van uw droom werkelijkheid en biedt u de heetste deal deze zomer, waar u kunt een auto voor drie weken huur in de prijs van twee weken. Ja, tijdens de maanden juli en augustus, kunt u profiteren van deze meest lucratieve Hertz auto aanbieden en bespaar een hoop geld.

Hertz verhuurt auto's aan hun klanten over de hele wereld tegen zeer goedkope prijzen. Of u van plan bent een romantische gateway of een auto nodig luchthaven transfers, korte weekend trips of zakelijke doeleinden, Hertz biedt u een breed scala van goed onderhouden voertuigen die aan al uw specifieke wensen en eisen. Ze laten je een auto van uw keuze te kiezen.

Bekend voor het aanbieden van innovatieve autoverhuur aanbiedingen naar hun klanten, is Hertz biedt momenteel een regeling waar u kunt een auto huren weer drie weken en betaal slechts voor twee weken. Dat betekent dat een drie weken durende autoverhuur is gelijk aan een twee-weekse betaling. Ze maken het voor u gemakkelijker te krijgen in of rond de stad doordat u veel geld op uw huurauto op te slaan. Ja, met Hertz autoverhuur hoeft u niet langer zorgen te maken over de prijs van uw auto.

Het aanbod is geldig op de meeste auto's op vakantie categorieën, waaronder A, B, C, T, K en X in de maand juli en augustus. U kunt kiezen uit een van de auto's van Ford Ka, VW Polo, VW Golf, Kia Cee'd SW, Renault Megane SW, Renault Scenic en soortgelijke auto's. Nu gaan op vakantie is gewoon geweldig, economisch, sportief, comfortabel, luxueus en nog veel meer leuke.

Om te boeken uw huurauto en gebruik maken van deze prachtige kans, gaat u naar hun website en maak uw reservering nu. Vul een korte vorm waarin stad of luchthaven code, pick-up datum en tijd, terug datum en tijd en type voertuig. Bevestig uw auto reserveren door het invullen van alle andere formaliteiten en het maken van betaling. Dus, waar wacht je nog op? Reserveer uw auto nu en pak de aanbieding!

No comments:

Post a Comment