Wednesday, May 18, 2011

Tarieven per week bij Hertz

Huur een auto voor minimaal een week in Nederland bij Hertz locaties en win vier tickets naar Disneyland Parijs en Walt Disney Studio. Op deze manier krijg je een kans om quality time met je gezin en dat ook helemaal gratis. Is het niet gewoon geweldig?

Hertz is de meest geprefereerde autoverhuurbedrijf over de hele wereld. Redenen zijn, goed onderhouden vloot van auto's, uitstekende service, uitzonderlijke faciliteiten, snelle service en het boeken van innovatieve kortingsregelingen! Ja, dat bekend staat voor het aanbieden van fantastische kortingen aan hun klanten, Hertz biedt u de auto voor elke gelegenheid. U hoeft niet langer zorgen te maken over de prijs van hun diensten is heel betaalbaar.

Als u van plan bent een reis met uw gezin of een gaat op een romantische reis, boek uw auto bij Hertz en win vier tickets naar Disneyland Parijs en Walt Disney Studio. Zelfs als je er geweest, maar revisie van de plaats herleeft al je herinneringen en geeft u nog een kans om leuke momenten doorbrengen met uw gezin weer.

Het aanbod is beschikbaar van auto's waaronder Ford Ka, VW Polo, VW Golf, Ford Mondeo, Ford Focus SW, Renault Megane, Ford Mondeo SW en Renault Scenic en soortgelijke auto's. Het beste deel is dat al deze auto's beschikbaar zijn tegen zeer goedkope prijzen. Deze vakantie prijzen zijn geldig tot 1 september 2011.

Met het oog op onvergetelijke tijd met je familie, boek direct uw gewenste auto. Bezoek hun website en vul een korte online formulier waarin stad of luchthaven code, pick-up datum en tijd, terug datum en tijd en type voertuig. Als u coupon, PC of CDP, vergeet niet te vermelden en boek uw auto verder te gaan. Voer andere benodigde informatie, zoals uw naam, telefoonnummer en e-id en de betaling van uw reservering te bevestigen.

Met het oog op vier tickets naar Disneyland Parijs en Walt Disney Studios te winnen, stuur uw exemplaar van de lease-of boeken samen met uw e-mailadres op info@hertz.nl. Dat is alles wat je hoeft te doen om een ​​kans bij Disneyland Parijs en Walt Disney studio's een bezoek te winnen. De winnaar wordt rechtstreeks gecontacteerd door Hertz. De resultaten zullen niet overeen met de winnaar.

No comments:

Post a Comment