Monday, May 16, 2011

Hertz Expat Programma

Waar u ook wilt reizen in of rond de stad, een auto huren bij Hertz en profiteren van hun speciaal ontworpen programma voor expats te nemen. Ze bieden u een uitstekende auto huren tegen een betaalbare prijs en bieden diverse fantastische voordelen. Nu kunt u naar het waar en wanneer u wilt, zonder zorgen te maken over de prijs van uw auto krijgt u tal van voordelen op Hertz autoverhuur.

Na een uitzonderlijk grote vloot van goed onderhouden voertuigen, Hertz is de meest vertrouwde en gereputeerde naam in de industrie als het gaat om auto te huren. Bekend voor het aanbieden van exclusieve kortingen en innovatieve programma's om hun cliƫnten te maken ze zich speciaal voelen, ze bieden een uitstekende diensten voor autoverhuur.

Hun nieuwste aanbod is ontwikkeld voor expats. Waar u wilt verplaatsen in en rond de stad, kunt u hun auto online huren tegen zeer speciale tarieven. Samen met goedkope prijzen, krijg je een aantal andere extra voordelen zoals een snelle en efficiƫnte service met het gemak van Hertz nummer 1 Club Gold, tot 20% korting op autohuur tarieven voor binnen-en buitenland, een unieke korting code te reserveren, 4500 kilometers per maand, gratis goud lidmaatschap Hertz nummer 1 Club Gold en andere exclusieve aanbiedingen. Afgezien van dit zijn er ook andere schade en diefstaldekkeing en registratie van een voertuig te laden.

Met het oog op speciale tarieven op Hertz autoverhuur genieten op grond van deze hete aanbod, een auto huren voor minimaal drie dagen en genieten van een road trip tegen zeer goedkope prijzen. Om te boeken van uw auto, kunt u een beroep doen op 0900 235 43 789 of boek online. Om te kunnen reserveren van een auto online, alles wat je hoeft te doen ga je naar hun website en vul een verkorte vorm. Noemen stad of luchthaven code, pick-up datum en tijd en datum van terugkeer en de tijd en kies uw auto. Vergeet niet gebruik te maken van unieke couponcode te maken. De betaling online om uw boeking te bevestigen.

Hertz expat programma kunt u reserveren van een auto van uw keuze op speciale prijzen. U kunt besparen veel geld en krijg je verschillende andere voordelen. Dus, waar wacht je nog op? Reserveer uw auto nu en genieten van hun speciale prijzen.

No comments:

Post a Comment