Tuesday, August 2, 2011

Autohuur in San Francisco

San Francisco, ook wel bekend als Golden Gate stad is een van de populairste toeristische bestemmingen in de wereld. Autoverhuur in San Francisco kunt u deze spectaculaire en veelzijdige stad te ontdekken als per uw gemak en flexibiliteit.

Een van de belangrijkste steden in CaliforniĆ« - San Francisco staat bekend om zijn zomer mist, Golden Gate Bridge, Victoriaanse architectuur, diverse cultuur en prachtige schilderachtige omgeving. Met behulp van autoverhuur service die u kunt rijden om een ​​aantal van de belangrijkste toeristische attracties in San Francisco, zoals de Chinatown, Fort Mason, The Presidio, Fisherman's Warf en Alcatraz Island, kabelbanen en Transamerica Pyramid.

Het natuurschoon en de stranden zijn fascinerend in San Francisco. Er zijn veel mooie groene zones en parken voor een goede uitje met familie, zoals Golden Gate Park, San Francisco Zoo, Candlestick Park Maritime National Historical Park, Baker Beach en Ocean Beach. Deze prachtige stad bestaat ook uit tal van musea die zeker een bezoekje waard zijn, zoals Asian Art Museum of San Francisco, California Palace van het Legioen van Eer, MH de Young Memorial Museum en het San Francisco Museum of Modern Art. Er is veel te zien en te doen in San Francisco. Alles wat je nodig hebt is een auto huren service en u bent klaar om deze mooie stad te verkennen!

U kunt autoverhuur gemakkelijk beschikbaar op tal van winkels gelegen in de meeste van de districten in San Francisco zoals The Avenues, Pacific Heights, Union Square, Bestuurscentrum, Zuidoost San Francisco en veel van dergelijke grote gebieden met een eenvoudige pick up en drop off faciliteiten. Afhankelijk van of u alleen of met het hele gezin reist, kunt u auto's aan alle eisen en smaken tegemoet te komen. U kunt kiezen uit de beste kwaliteit en het model van de verschillende autoverhuurders in San Francisco - van een economie 2-zits met andere auto huren opties zoals multifunctionele voertuig, zoals per uw eis en budget. Zorg ervoor dat op het moment van de boeking, kunt u aangeven of u een automatische of handmatige transmissie aan uw behoeften. Als reizen met kleine kinderen, moet je een kind of baby-zitje te boeken. U kunt ook gebruik maken van satelliet navigatie systeem, cd-speler, bagage rekken en uitgebreide verzekering voor chauffeurs. Als u een ongelukkige probleem, autoverhuur service biedt 24 uur langs de weg afbraak te dekken.

Autoverhuur San Francisco biedt voertuigen in uitstekende staat, diensten en onderhouden volgens de hoogste standaard. Diverse aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen worden aangeboden van tijd tot tijd, waardoor autoverhuur betaalbaar en zuinig voor alle segmenten van de reizigers. U kunt een hoop geld besparen door te boeken vroeg.

Autoverhuur biedt een vriendelijke en persoonlijke service aan al haar toeristen. Autoverhuur in San Francisco erkent het belang van het verstrekken van klanten met een persoonlijke service en zorgt ervoor dat elke huren is een onvergetelijke ervaring die je je hele leven koesteren.

No comments:

Post a Comment