Thursday, March 29, 2012

Gids voor de Spaanse Rivièra – Bezoek de beste locaties

Een reis plannen naar de Spaanse Rivièra is niet eenvoudig, doordat er zoveel dingen te zien en te doen zijn en zeer waarschijnlijk niet voldoende tijd. Wanneer u begint met het plannen van uw reis is het heel belangrijk het idee om een auto te huren in Spanje als een integraal onderdeel van uw reis te zien. Daar er zoveel te zien is in de Spaanse Rivièra is het huren van een auto aan te bevelen om uw reis zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Enkele locaties aan de Spaanse Rivièra die u echt moet zien zijn onder andere de Costa Brava, de Costa del Sol en de Costa Blanca. Elk van deze kustlijnen zijn legendarisch en uniek. Daarbij komt ook nog eens dat deze magnifiek mooie kustlijnen zich duizenden kilometers lang uitstrekken. Zonder een autoverhuur spanje is het onmogelijke de schoonheid van de kust te bewonderen en te beleven in een dag of 8 tot 10.

Het wildste stuk kust vindt u in het noorden van Spanje, de Costa Brava. Dit is een zeer populaire streek die geassocieerd word met geweldige artiesten zoals Marc Chagall, Salvador Dali en Picasso. Al hoewel de Costa Brava minder pittoresk is dan andere plekken aan de Spaanse Rivièra heeft ook de Costa Brava prachtige brede stranden, die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar daarom niet minder mooi en die tevens de kenmerkende Spaanse sfeer ademen. Rijden door deze streken, langs prachtige stranden en omgeven door prachtige sinaasappelplantages geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

De Costa Blanca, gelegen in het zuiden van Valencia tussen de twee kapen die verdwijnen in de Middellandse Zee aan de twee buitenzijden van Alicante stad staat bekend om zijn immense witte zandstranden en de witte amandelbloesem waaraan het zijn naam ontleend. Er zijn prachtige rotskliffen en ook grotten. Deze kuststreek is erg in trek bij Spaanse families.

Andere streken aan de Spaanse Rivièra zijn de alom bekende Costa del Sol, de Costa de la Luz, ten westen van Gibraltar en de Costa’s.

Een huurauto maakt het mogelijk voor u om alle belangrijke steden en stranden in de Spaanse Rivièra te bezoeken. U kunt op deze wijze heel veel zien en in de tussentijd genieten van een heerlijke rit en prachtige uitzichten.

No comments:

Post a Comment