Monday, August 8, 2011

Autoverhuur Curacao: De beste manier om het Caribische eiland Explore

Curaçao is een van de mooiste eilanden in de zuidelijke Caribische Zee. Het is een van de vijf Nederland Atlantis eilanden. Als u op zoek bent naar avontuur en sensatie, bezoek aan deze plek gewoon verdooft je. Het prachtige eiland heeft kleine stranden rondom bezaaid. De zanderige baaien en kristalhelder water vult je met immens geluk en plezier. Wordt hier gewoon je verfrist en verjongt u de uitdagingen van de wereld. De plaatsen komen voor een korte stedentrip naar deze geweldige eiland en quality time doorbrengen met hun echtgenoot of liefde partner. Het water is bijzonder rustig en de omgeving bieden u rustige omgeving. Om dit prachtige eiland te verkennen, huur een auto huren Curacao en ga je gang op uw ontdekking.

Curacao heeft vele stranden met inbegrip van Playa Knip, Baya Beach, Blue Bay, Playa Santa Cruz, Playa Lagun, Westpunt, Palaya Jeeremi, Grote Knip, Playa Kanoa, Porto Marie, Cas Abou, Playa Kalki, Membo Beach en Barbara Beach. Alle stranden zijn goed voor scuba duiken en bieden u tal van andere leuke activiteiten. Duiken is een adembenemende ervaring. Niet alleen missen deze avontuurlijke activiteit. De stranden hier zijn bekend voor onderwater paradijs. Het hele eiland heeft ongeveer veertig duikplekken. Sommigen van hen zijn bereikbaar met de boot terwijl sommige kan eenvoudig worden geopend, terwijl op een strand. U kunt al het plezier en plezier in dit prachtige eiland. Boek autoverhuur Curacao en net rondzwerven. Je overnacht de beste tijd van je leven.

Of u op zoek bent naar een plek om een ​​romantische bruiloft gateway te brengen of gewoon wilt uw verloren liefde te doen herleven, is dit zeker de beste plaats. Er zijn verschillende attracties die u kunt bezoeken, zoals het Seaquarium Displays, Boca Tabla, Landhuizen waaronder Chobolobo, Brievengat en Knip, Punda en Otrabanda en nog veel meer. Voor wandelaars, het Christoffel Park is een leuke plek om te bezoeken. Als je een grote foodie, Curacao serveert u zowel internationale als lokale gerechten. Elk restaurant op het eiland voel je je thuis. Zij presenteren u het voedsel in heel andere manier. U zult genieten van het lekkere eten hier. Dus, ontsnappen aan deze prachtige Caribische eiland en boek uw huurauto Curacao te zwerven rond en plaatsen te verkennen.

No comments:

Post a Comment