Wednesday, August 31, 2011

Een geweldige manier om de glorieuze verleden en de Architectural Wonders Explore

De grootste als de hoofdstad van Nederland, Amsterdam is een wereldberoemde locatie. Bekend voor Amsterdam Stock Exchange, de oudste beurs van de wereld, historische grachten, Amsterdam Museum en coffeeshops, de stad trekt miljoenen bezoekers per jaar. Huren van auto Amsterdam is de beste manier om het glorieuze verleden, architectonische kwaliteit en schitterende bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Waar je ook gaat in de stad, vindt u iets heel aantrekkelijk en mooi. In aanvulling op deze, de stad biedt een overvloed aan activiteiten om al zijn gasten die voldoet aan hun belangen. Die hier zal de reis van uw leven. Uitstekende weer, uitstekende recreatieve mogelijkheden, lekker eten en een rijke cultuur en traditie zal gewoon je verliefd op de stad.

Amsterdam heeft een rijke architectonische geschiedenis. Het interessante feit is dat het oudste gebouw van de stad dateert uit de vroege veertiende eeuw en is nog steeds functioneel. Het is de Oude Kerk (Oude Kerk) in het hart van de Wallen, die werd ingewijd in 1306. U kunt ook het oudste houten gebouw Het Houten Huys, die werd gebouwd rond 1425. Het is een van de weinige voorbeelden van de gotische architectuur in de stad. Afgezien van dit, Amsterdam heeft tal van attracties die kunnen verdoven je. Als u van kunst, architectuur en geschiedenis houdt, is dit een stad die je gewoon niet mag missen. Gewoon boek autoverhuur Amsterdam en krijg rond en graven uit het roemrijke verleden.

Canal House Museum is een van de belangrijkste attracties in Amsterdam. Ontdek de grandeur van dit museum. Het is een eerbetoon aan iconische Canal District van Amsterdam, die nu is een UNESCO World Heritage Site. Het museum biedt een multimediale tentoonstelling over hoe de grachtengordel werd gebouwd. Het toont ook de Gouden Eeuw Kunst en zorgt voor de rondvaarten en wandeltochten om u te helpen zien de culturele en historische schatten. Ook bekend als Grachtenhuis Museum, het is een viering van Grand 17de-eeuwse stedelijke ontwikkeling project. Het Canal District is echt een technisch wonder en architectonisch meesterwerk. U kunt een auto huren Amsterdam en maak kennis met deze interessante locaties.

No comments:

Post a Comment