Thursday, August 18, 2011

Hebben een geweldige tijd in Curacao International Kite Festival

Curaçao is een van de meest populaire vakantie-detonatie onder de toeristen van over de hele wereld. Dit prachtige eiland trekt miljoenen reizigers per jaar. Door gebruik te auto huren Curacao u kunt deze prachtige paradijs eenvoudig gaan verkennen als je per comfort en flexibiliteit.

De stad van Curaçao hosts talrijke culturele evenementen en festivals per jaar. Een van deze levendige en bruisende evenement is de Curaçao International Kite Festival. Dit festival begint elk jaar in de maand februari. U kunt genieten van de nacht-fly concurrentie, workshops en andere leuke activiteiten die georganiseerd worden voor het evenement. Tijdens dit evenement de hele hemel is gevuld met tal van kleurrijke en grote vliegers en u kunt vliegeren demonstratie ook getuige op de grond.

Een van de vijf eilanden van de Nederlandse Antillen in het Caribisch gebied, is Curaçao ligt aan de kust Venezuela. Met behulp van uw huurauto, kunt u gemakkelijk rijden naar een aantal van de meest verbluffende takken van dit eiland waaronder Mambo Beach, Playa Knip, Cas Abou, Barbara strand en Porto Marie. U kunt ook rijden naar de hoofdstad en een levendige haven van de Nederlandse Antillen Willemstad genaamd, die is gevuld met een aantal van de geweldige restaurants en heeft een bloeiende nachtleven. Mis ook niet de andere grote attracties in Curacao met inbegrip van Fort Nassau, Bocha Tabla, drijvende markt, historische Joodse begraafplaats, de oudste synagoge en Christoffel Park.

Of u nu in Curaçao op een familie-uitstapje of op een romantische vakantie of op een avontuurlijke reis met een groep vrienden, zult u echt in staat om dit prachtige eiland te genieten met autoverhuur in Curacao als u niet alleen het comfort van de auto, maar kunnen ook gebruik maken vele grote faciliteiten om uw reis probleemloos. Van GPS-navigatie-systeem, radio met kinderzitjes en bagagerekken, zult u worden voorzien van de best mogelijke auto die zorg zal dragen voor al uw unieke behoeften. Het zal uw rij-ervaring onvergetelijk.

No comments:

Post a Comment