Monday, January 28, 2013

Geniet van een spetterend Carnaval op Curaçao

Curaçao is een van de belangrijkste eilanden in de Cariben samen met het kleine, onbewoonde eiland Klein Curaçao wat een deel is van het Koninkrijk der Nederland. Er is veel te zien op Curaçao, en de bezienswaardigheden kunt u het beste ontdekken door gebruik te maken van luchthaven autoverhuur Curaçao.

Er zijn koraalriffen, waar men kan duiken, en die kunnen worden bereikt zonder een boot. De zuidelijke kust heeft kalme wateren en dus de meerderheid van de duiklocaties. De kustlijn van Curaçao beschikt ook over vele baaien en inhammen, waar boten liggen aangemeerd.

Het carnaval feest is echter de beste manier om dit fantastische eiland te leren kennen. Curaçao heeft een vol programma van festiviteiten tijdens het carnaval van 2 maanden, met een fascinerende lokale bevolking en bezoekers in een feestelijke sfeer die zich uitstrekt over het hele eiland om het carnaval te vieren Als u gebruik maakt van autoverhuur Curaçao, zult u gemakkelijk overal rond het eiland kunnen komen.

De eerste activiteit is het Tumba Festival voor kinderen en volwassenen, een muzikaal evenement dat vier dagen duurt en waarin de beste lokale componisten, zangers en bands strijden om hun stuk geselecteerd te krijgen als het officiële lied van het jaar in de straatmars. Het is nogal een muzikaal extravaganza, en de winnaar wordt Rei di Tumba (Tumba Koning).

U kunt ook genieten van het spectaculaire Ruitersport Parade, een attractie voor mensen die worden aangetrokken door de natuur en liefde voor de paarden. Alle maneges en paardenbezitters bereiden zich individueel voor om deel te nemen aan deze show om hun dieren en hun vaardigheden te laten zien. U kunt gemakkelijk op de verschillende punten van het eiland komen waar deze optochten gehouden worden als u gebruik maakt van Curaçao autoverhuur.

Bovendien zijn er nog veel meer parades op straat. Er zijn twee belangrijke parades: de Lange Mars van Curaçao wordt uitgevoerd op zondag en is het toppunt van het Carnavalseizoen, en duizenden deelnemers komen in een groot aantal groepen om hun prachtige kostuums en praalwagens te laten zien, te dansen en te genieten van het geluid van de straatoptocht langs een route van 10 kilometer, met duizenden toeschouwers die springen, dansen en een geweldige show opvoeren.

Bezoekers die naar het eiland komen zullen genieten van de verschillende hotels, en de warme gastvrijheid die is afgestemd op hun eisen, behoeften en voorkeuren. Curaçao heeft een aantal van de belangrijkste hotelketens en veel plekken voor een luxe accommodatie. Het heeft ook de infrastructuur voor zakelijke evenementen in de ruimte van het Word Trade Center Curaçao. Mis niets van dit prachtige eiland met auto huren Curaçao!

No comments:

Post a Comment