Monday, January 14, 2013

Ontspannen op vakantie in Frankrijk dankzij autoverhuur.

Frankrijk kent vele verborgen culturele schatten, die het beste kunnen worden bezocht door gebruik te maken van autoverhuur Frankrijk. Frankrijk is al eeuwenlang een centrum van de westerse culturele ontwikkeling. Veel Franse kunstenaars behoren tot de meest gerenommeerde van hun tijd, en Frankrijk wordt nog steeds erkend in de wereld voor zijn rijke culturele traditie.

Frankrijk ontvangt het hoogste aantal toeristen per jaar, grotendeels te danken aan de vele culturele instellingen en historische gebouwen die in het hele land te vinden zijn. Er zijn maar liefst 1.200 musea die meer dan 50 miljoen mensen per jaar verwelkomen. Als u kiest voor autoverhuur in Frankrijk, kunt u zeker de belangrijkste culturele schatten langsgaan.

Parijs is natuurlijk een stad die u moet bezoeken als u kiest voor autoverhuur in Frankrijk. Op de Charles de Gaulle luchthaven kunt u heel gemakkelijk van te voren een reservering maken en kiezen voor de luchthaven autoverhuur in Frankrijk, die ook op andere luchthavens beschikbaar is.
 
Drie van de meest beroemde Parijse bezienswaardigheden zijn de 12e-eeuwse kathedraal Notre Dame de Paris op het Île de la Cite, de Arc de Triomphe uit de tijd van Napoleon en de 19e-eeuwse Eiffeltoren. De Eiffeltoren was een "tijdelijke" constructie van Gustave Eiffelfor de 1889 Wereldtentoonstelling, maar de toren werd nooit ontmanteld en is nu een blijvend symbool van Parijs.

De lijn van monumenten begint met het Louvre en gaat door tot de Jardins des Tuileries, de Champs-Élysees en de Arc de Triomphe, in het midden van de Place de l'Étoile circus. Vanaf de jaren 1960 werd de lijn nog verder naar het westen verlengd tot de zakenwijk La Défense. Het Invalides museum is de begraafplaats voor vele grote Franse soldaten, met inbegrip van Napoleon, en in de Panthéon kerk liggen veel van de illustere mannen van Frankrijk en vrouwen zijn begraven.

Natuurlijk is er ook genoeg te zien buiten Parijs, en alle plekken in Frankrijk zijn eenvoudig te bereiken als u kiest voor autoverhuur in Frankrijk. Andere steden die zeker een bezoek waard zijn zijn bijvoorbeeld: Bordeaux, Marseille, Nantes, Rouen, Dijon, Toulouse, en nog veel meer.

Als u kiest voor autoverhuur Frankrijk, weest u er dan zeker van om onderweg genoeg te proeven van de Franse keuken. De Franse keuken staat namelijk bekend als een van de beste ter wereld. Het is zeer diverse keuken die een grote invloed heeft gehad op andere westerse keukens. Al naar gelang de regio's, kunnen traditionele recepten verschillen, het noorden van het land geeft er de voorkeur aan boter te gebruiken om te koken, terwijl olijfolie vaker wordt gebruikt in het Zuiden. Zorg ervoor dat u alle varianten proeft tijdens uw reis door Frankrijk!

No comments:

Post a Comment