Friday, May 17, 2013

Bezoek de nationale parken in Nederland met Autohuur Nederland

Het kleine Nederland heeft een rijke culturele historie en staat bekend om zijn schilders, windmolens, pittoreske dorpjes en vlakke landschappen. Nederland kent ook een aantal nationale parken, waaronder het Nationale Park de Hoge Veluwe, Nationaal Park Veluwezoom en het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Wanneer je gebruik maakt van Autohuur Nederland, kun je deze parken op je gemak bezoeken. Je kunt je kinderen meenemen, want autostoeltjes zijn verkrijgbaar.

Het bekendste nationale park in Nederland is het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het park is ongeveer 5.400 hectare groot en omvat verschillende landschappen zoals bossen, heidevelden en stuifzanden. In het park is ook het Kröller-Müller Museum te vinden met een collectie kunstwerken van onder andere Piet Mondriaan, Pablo Picasso en Vincent van Gogh. In het bijbehorende beeldenpark vind je werken van onder andere Henry Moore en Auguste Rodin. Voor kinderen is het Museonder erg leuk, een ondergronds museum waarin men alles kan leren over wat er onder de grond gebeurt. Kinderen kunnen zich daarnaast uitleven in de kinderspeeltuin of door het doen van een speciale speurtocht. Omdat dit park zeer groot is, is een auto geen overbodige luxe. Wanneer je gebruik maakt van onze autoverhuur kun je met je kinderen dit park op een comfortabele manier verkennen.

Op de Veluwe vind je ook het Nationaal Park Veluwezoom, een park met afwisselende landschappen als bossen en heidevelden. Je kunt hier goed fietsen, wandelen en paardrijden. In het bezoekerscentrum kun je meer informatie vinden over de verschillende landschappen. Ook zijn hier fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er een aantal speeltuinen. Je kunt hier uitstekend met de auto naartoe rijden, want er zijn meerdere kleine en grote parkeerplaatsen aanwezig.

Bezoek ook het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant. In dit park vind je bossen, droge zandverstuivingen, weilanden en moerassen. Je kunt er uitstekend wandelen en fietsen. Er zijn verschillende restaurants in het gebied te vinden. Ook dit park is zeer groot en je kunt dus het beste gebruikmaken van autoverhuur om er naartoe te reizen.

No comments:

Post a Comment