Friday, May 17, 2013

Ontdek de muziek met Autoverhuur New York

New York is al sinds in de vroege twintigste eeuw de eerste platen uitkwamen een belangrijke stad voor de muziekindustrie. Veel platenlabels en andere organisaties die iets in de muziek te doen hebben, hebben hier hun hoofdkwartier. Een voorbeeld hiervan is het muziekblad Rolling Stone. New York is dus een uitstekende vakantiebestemming voor muziekfanaten. Dankzij Autoverhuur New York is het vervoer perfect geregeld. Omdat wij vele vestigingen in New York hebben, is er altijd wel één die dichtbij jou is. Zo kun je zorgeloos op pad de muziek achterna.

Bezoek bijvoorbeeld een concert in Carnegie Hall, een populaire concertzaal voor zowel populaire als klassieke muziek. Carnegie Hall staat bekend om zijn beroemde akoestiek en zijn prachtige architectuur. Artiesten als The Beatles, The Beach Boys en The New York Philharmonic Orchestra traden hier op. Hier moet je dus zeker een keer geweest zijn als je gek bent op muziek. Maak gebruik van autoverhuur en bezoek deze beroemde plek.

Neem ook een kijkje bij de Radio City Music Hall in het Rockefeller Center. Hier kun je genieten van muziek, films en shows. Met bijna 6000 zitplaatsen is dit een zeer groot theater. Het interieur van deze populaire plek is zelfs tot monument verklaard. Op diverse plekken kun je unieke kunstwerken vinden. Als muziekliefhebber moet je hier zeker geweest zijn. Bezoek ook een voorstelling in het Lincoln Center for the Performing Arts, waar je vele instellingen op het gebied van de kunsten kunt vinden. Hier kun je niet alleen terecht voor verschillende soorten muziek, maar ook voor dans, film en toneel. Ook de Brooklyn Academy of Music biedt vele interessante voorstellingen.

Houd je van musicals, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Broadway. Hier vind je 40 professionele muziektheaters met elk meer dan 500 zitplaatsen. In 2012 bezochten er meer dan 12 miljoen mensen een musical op Broadway. Je kunt hier genieten van beroemde musicals als Chicago, The Phantom of the Opera en The Lion King. En als je laat weer naar buiten stapt, kun je dankzij onze autoverhuur weer veilig naar je hotel terug.

No comments:

Post a Comment