Thursday, May 23, 2013

Maak gebruik van Autoverhuur Parijs en ontdek de vele historische plekken

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en staat bekend om zijn grote invloed op het gebied van cultuur, mode, eten en kunst. Parijs heeft ook vele bekende historische plekken en attracties.

Wanneer je gebruik maakt van Autoverhuur Parijs wordt je bezoek aan deze beroemde stad nog beter. In je comfortabele en goed uitgeruste huurauto kun je zo overal naartoe rijden. Reizen met je familie is geen enkel probleem. Er is genoeg ruimte voor de bagage van alle familieleden. Huur dus een auto bij ons en verken de beroemde lichtstad Parijs.

Als je Parijs bezoekt kun je natuurlijk niet heen om de beroemde Eiffeltoren. Deze ijzeren toren is 320 meter hoog en is het symbool van Parijs. Met zes miljoen bezoekers is het het meest bezochte monument ter wereld. Deze toren moet je dus beklommen hebben. Vanaf de toren heb je een spectaculair uitzicht over Parijs. Een andere historische plek waar je niet omheen kunt is de Arc de Triomphe in het achtste arrondissement. Deze triomfboog is vijftig meter hoog en zo groot dat men er ooit met een vliegtuig onderdoor gevlogen is. Aan de binnenkant van de boog vind je de namen van meer dan vijfhonderd belangrijke generaals en een aantal beeldhouwwerken. Wil je hier graag naartoe, maak dan gebruik van onze autoverhuur.

Bezoek ook het Kasteel van Versailles. Dit enorme nationale museum heeft een grote collectie kunstwerken en prachtige tuinen. Ook kun je een grote collectie meubels bekijken in Barok-, Empire- en Classicistische stijl evenals het weelderige interieur met onder andere de koninklijke slaapkamer. Neem ook een kijkje bij de Notre Dame en de Sacre Coeur, en bewonder de architectuur van deze prachtige kathedralen. Een andere beroemde plaats zijn de catacomben. Dit is een verzameling ondergrondse begraafplaatsen waar de beenderen van zes miljoen inwoners te vinden zijn. En wil je even uitrusten van al dat moois, bezoek dan één van de prachtige stadsparken, zoals het Bois de Boulogne of het Jardin du Luxembourg. Dankzij onze autoverhuur kom je er snel en veilig met je hele familie.

No comments:

Post a Comment