Thursday, May 16, 2013

Bezoek sportwedstrijden in Milaan met Autoverhuur Milaan

Milaan is met 1,3 miljoen inwoners de tweede stad van Italië. De stad is één van de belangrijkste industriële, commerciële en financiële centra van het land. Het is ook de belangrijkste stad van Noord-Italië. Milaan staat bekend als modestad, maar is op het gebied van sport ook zeer belangrijk. Als sportliefhebber kun je hier dus goed op vakantie gaan. En wanneer je een auto huurt bij Autoverhuur Milaan heb je je vervoer goed geregeld. Zo kun je op een comfortabele manier de wedstrijden van je favoriete sport bezoeken.

In Milaan vind je twee bekende voetbalclubs: AC Milan en Inter Milaan. Zij delen samen het San Siro stadion, dat met meer dan 80.000 zitplaatsen één van de grootste voetbalstadions in Europa is. Het is mogelijk om een rondleiding te volgen door dit enorme stadion, waarbij je van alles leert over de geschiedenis van deze twee bekende clubs. Probeer ook een voetbalwedstrijd van deze clubs bij te wonen. Met onze autoverhuur kun je er veilig en snel naar toe.

Op vijftien kilometer afstand van Milaan vind je het Formule 1 circuit van Monza, waar elk jaar in september de Grand Prix van Italië wordt verreden. Met vele lange stukken en scherpe bochten is de gemiddelde snelheid op dit circuit zeer hoog. Het circuit is bijna zes kilometer lang en er werden tot nu toe 75 Grand Prix verreden. Huur een auto bij ons en maak een uitstapje naar deze spectaculaire wedstrijd.

Houd je van wielrennen dan kun je in het voorjaar genieten van de klassieker Milaan-San Remo. De beroemde wielerwedstrijd, met winaars als Eddy Merckx, Erik Zabel en Óscar Freire, start in het centrum van Milaan. De wedstrijd is 300 kilometer lang en is zeker een evenement om te bezoeken als je wielrenfan bent. Ook wat betreft andere sporten kun je goed terecht in Milaan. De stad kent vier professionele basketbalclubs, waaronder Olimpia Milano. Het oudste American Football team vind je ook hier: Rhinos Milano, viervoudig winnaar van de Italiaanse Superbowl. Maak gebruik van onze autoverhuur en geniet van de vele sportevenementen in Milaan.

No comments:

Post a Comment