Thursday, May 16, 2013

Ontdek de muziekfestivals in Groningen met Autoverhuur Groningen

Groningen is een stad in het noorden van Nederland met een rijke historie, wat te zien is aan de vele oude gebouwen in de stad. Omdat er in Groningen relatief veel studenten wonen heeft de stad een bruisend uitgaansleven. De stad heeft daarom ook veel bekende muziekfestivals, waaronder Noorderzon in augustus en Eurosonic/Noorderslag in januari. Met Autoverhuur Groningen kun je voordelig een auto huren en deze festivals bezoeken.

Eén van de bekende muziekfestivals die je moet bezoeken is het jaarlijkse muziek- en theaterfestival Noorderzon. Dit festival vindt plaats in het Noorderplantsoen en op diverse locaties in de binnenstad. Het festival duurt elf dagen en is een mix van muziek- en theateroptredens van een bekende en nieuwe, nog onbekende artiesten. Ook literatuur, beeldende kunst en dans zijn vertegenwoordigd op dit populaire festival. De artiesten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld, waaronder Zuid-Afrika, Australië, Frankrijk, Cambodja en de Verenigde Staten. Omdat het festival zoals gezegd plaatsvindt op meerdere locaties is het aan te raden om gebruik te maken van autoverhuur. Zo kun je met je vriendengroep gemakkelijk en snel naar alle locaties reizen in je comfortabele huurauto.

Neem ook een kijkje op Eurosonic/Noorderslag, een gecombineerd festival met vele nieuwe nog onbekende artiesten uit Europa én bekende Nederlandse artiesten. Dit is in Europa het grootste festival van zijn soort. Geniet van de vele optredens met nieuwe en bekende muziek en ontdek nieuwe bands. Ook dit festival vindt plaats op verschillende locaties en op late tijdstippen. Het is dus een goed idee om gebruik te maken van autoverhuur, zodat je ook tot diep in de nacht op een veilige manier kunt rondreizen in de stad.

Een ander festival dat je echt moet bezoeken is het Noorderlicht festival, een festival gericht op fotografie met exposities, lezingen en masterclasses. In januari vindt ook de Groningse editie van het International Film Festival Rotterdam plaats, waarbij men de belangrijkste films vertoont van dit toonaangevende festival. Kortom, in Groningen is genoeg te doen en met je huurauto ben je altijd snel op je plaats van bestemming.

No comments:

Post a Comment