Tuesday, June 25, 2013

Autoverhuur op Bari maakt uw vakantie nog veel leuker

Bari is gelegen in het zuidoosten van Italie, aan de kust, en is de hoofdstad van de provincie, ook Bari genaamd. Zijn ligging aan de Adratische kust maakt het een belangrijke havenplaats. Naast een havenstad staat Bari ook wel bekend als universiteitsstad. In het historische Bari zijn talrijke oude bezienswaardigheden te vinden, zoals kerken, pleinen en zijn kasteel. Naast dit historische deel is er ook nog een modern deel van de stad met een opvallend rechthoekig stratenpatroon. Een bekende bezienswaardigheid in Bari is de Basiliek van Sint-Nicolaas. Het lichaam van Sint-Nicolaas wordt hier bewaard. Zijn feest wordt in Italiƫ drie dagen lang gevierd. In Nederland staat deze beschermheilige ook wel bekend als Sinterklaas.

Op de luchthaven van Bari bevinden zich autoverhuurdiensten. Voor de ultieme vakantie in Bari is een auto onmisbaar. Gelukkig kunt u op Bari een auto huren om de vakantie waarop u en uw gezin hopen, te verwezenlijken. Geen gesjouw met grote hoeveelheden bagage en ook de drukte van het openbaar vervoer kunt u met een huurauto ontlopen.

Bij de autoverhuurdiensten op het vliegveld kunt u zelf kiezen wat voor type auto u wilt huren en hoelang u deze wilt huren. Het is overigens wel een beter idee om van te voren op internet een auto te reserveren, zodat u in ieder geval zeker weet dat u tijdens uw verblijf in Bari de auto ter beschikking heeft die aan uw specifieke eisen voldoet. Afhankelijk van uw plannen huurt u een bepaald type en formaat auto. Zo is een groot formaat auto natuurlijk efficiƫnter wanneer u van plan bent veel spullen mee te nemen, of wanneer u met een groot gezin verblijft. Gebruikt u de auto slechts als vervoermiddel om snel de stad door te reizen, kies dan voor een kleiner formaat. Of gaat u nog een aantal daagjes kamperen in de omstreken van Bari? Misschien is een minivan dan meer iets voor u. Uiteindelijk is de keuze dus helemaal aan u! Let er alstublieft wel op dat de bestuurder in bezit moet zijn van een geldig rijbewijs! Huur een auto op de luchthaven van Bari en geniet volop van uw vakantie!

No comments:

Post a Comment