Wednesday, June 5, 2013

Los Angeles: Disney & Hollywood

Los Angeles, vaak simpelweg afgekort tot “LA”, is een complexe stad. Los Angeles ligt aan de Stille Oceaan in de staat Californië. Het is een toegangshaven tot de Stille Oceaan. Het klimaat in Los Angeles is Mediterraan met zacht weer en met het hele jaar door zon. Los Angeles is mede hierdoor uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming.

Los Angeles staat bekend om zijn gouden stranden, uitstekende surfcondities en de talrijke filmsterren, die u er kunt spotten. Beroemde trekpleisters zijn onder andere Hollywood, met veel filmgerelateerde toeristische attracties en de stranden van Los Angeles zoals Malibu Beach, Santa Monica en Venice. Verken de Strip en de Rodeo Drive, de Walk of Fame te voet en rijd eens langs de enorme herenhuizen in Beverly Hills. U zult al snel beseffen waarom Los Angeles, ook wel de “City of Angels " genoemd, is uitgegroeid tot een de belangrijkste toeristische bestemmingen van de Verenigde Staten.

Daar Los Angeles zo ontzettend groot is, bevinden zich veel van de belangrijkste toeristische attracties van Los Angeles buiten het centrum en Hollywood. Toeristen moeten zich daarom zeker niet beperken tot het centrum van LA, dan missen ze belangrijkste attracties en bezienswaardigheden. Openbaar vervoer is helaas slechts matig aanwezig en vaak onveilig Autoverhuur in Los Angeles is dan ook bijna een vereiste voor een geslaagde vakantie.

Bovendien zijn zowel de kosten voor benzine als voor huurauto zeer laag. Zoekt u daarom een auto uit die goed voldoet aan uw behoeften. De meerprijs voor een grotere auto stelt vaak weinig voor en levert u veel vakantieplezier op.

Met deze autoverhuur kunt u dan prima het grootste en meest bekende pretpark in de wereld, Disneyland bezoeken. Disneyland is een must op je reis naar Los Angeles. Het grootste filmstudio en themapark van de wereld, Universal Studios Hollywood, ligt ook in Los Angeles. Het beschikt over filmstudio’s, attracties en restaurants.

Iets verder van Los Angeles ligt San Diego, een prachtige oceaanstad, waar u zeker de “Old Town” moet bezoeken, dit is net een stukje Mexico. Ook Sea World, Legoland en de dierentuin van San Diego zijn aanraders!

No comments:

Post a Comment